Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова аларма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова аларма

Здравейте, мисля да си взема нова аларма, т.к. сегашната ми прави някакви мизерии. Днеска нещо се bug'на и не можах да си запаля колата около 20 мин. Отделно, че при сегашната не е възможно да си отключвам/заключвам колата с ключа, а единствено с дистанционното за алармата. Някой би ли ми препоръчал къде в Пловдив мога да си купя и да ми монтират нова аларма и евентуално колко пари да си приготвя. Трябва ми съвсем обикновена аларма, т.к. си имам пълно автокаско на колата. И още един въпрос: за колко време става демонтажа на старата и монтирането на нова аларма?
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
    Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
    Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Васил Василев 270276;0888333507 разбира си от работата човека и слага готини не лоши български аларми за по 100-на кинта
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Благодаря зa info'то. A по принцип горе-долу какво време отнема монтирането на една алармента система, че ще ми е за сефте

Comment

Аз едно време имах този проблем на Бравото, имобилайзера дава тези мизерии.(Опааа ударих 333 мнения )
        Last edited by StarChild; d.m.y г., 00:23.
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

Моята аларма ми я монтираха,за около 2-3 часа,но пак си зависи от майстора. Успех на новата ти аларма.
          Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
          Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
            Аз едно време имах този проблем на Бравото, имобилайзера дава тези мизерии.(Опааа ударих 333 мнения )
            Това значи ли, че проблема не е в алармата или ...? Иначе вчера точно ми се случи да не мога да си запаля колата и аз взех да си мисля какво ли не. Хубаво, че се намери един алфист с добро сърце, който се притече на помощ и ми каза, че целия проблем идвал от алармата и най-добре било да я сменя...

Comment

Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщение
              Това значи ли, че проблема не е в алармата или ...? Иначе вчера точно ми се случи да не мога да си запаля колата и аз взех да си мисля какво ли не. Хубаво, че се намери един алфист с добро сърце, който се притече на помощ и ми каза, че целия проблем идвал от алармата и най-добре било да я сменя...
              Може да! Понякога се оказва, че алармата не е съвместима с имобилайзера на колата може това да е. Все пак Алфата е с капризна електроника както и останалото.
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

Aхааа... Ами като я сменявам ще се поинтересувам. Но иначе тоя човек, който тогава ми я погледна каза, че доста са я скопили колата, имайки се предвид, че не може да се заключва с ключа, а само с дистанционното на алармата :s

Comment

Вчера си сложих аларма за 120 лева, много съм доволен, свири силно и е доста чувствителна. А най-хубавото е, че вече не трябва да си отключвам колата от дясната врата, а само цък копчета За час и половина - два ми я сложи човека
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Алармата ти със сеизмичен сензор ли е? Защото аз лично не бих си сложил такава, при всяко минаване на по-бърза кола или боклуджийската кола сутрин ще съм на нокти

Comment

Нямам идея честно да ти кажа, ама май няма такова нещо
                      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
                        Нямам идея честно да ти кажа, ама май няма такова нещо
                        Нейт не каза къде, каква и за колко денги си сложи аларма на Алфетката бе човече?!
                        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Може да! Понякога се оказва, че алармата не е съвместима с имобилайзера на колата може това да е. Все пак Алфата е с капризна електроника както и останалото.
                          Колега, извинявай ама това дето казваш е невъзможно!!!
                          че алармата не е съвместима с имобилайзера на колата

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                            Нейт не каза къде, каква и за колко денги си сложи аларма на Алфетката бе човече?!
                            Ако питаш мен - не съм я сменявал понеже оттогава насам не ми е правила проблем, просто не пипам "другото копче" на дистанционното Като се видя някой ден с +150 лв. в джоба ще я сменя, но засега не ми прави проблем.

P.s. чете се Найт

Comment

имобилайзер
                              Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Working...
                              X